Välkommen till Spicy Collective Swedish Tattoo Supply

Våra artister

Tattoo artist & Founder
Fede Aguero
Tattoo artist & Founder
Mel Aguero
Inför din tatuering
Vi kan hjälpa dig skapa din dröm tatuering

Det finns flera tatueringsstilar och olika typer av tatueringar, alla gjorda för att uttrycka vad vi älskar i vår hud. Varje stil definieras av användningen av färger, dekorativa element eller speciella tekniker. Några av de mest populära stilarna av tatuering inkluderar realistiska, traditionella, gamla skolan, nya skolan, biomekaniska, orientaliska, polynesiska, maori, japanska, tribal, neotribal, bokstäver, fantasy, tecknad eller chicano. Har du bestämt dig?

Tattoo FAQ

Priset beror på design, var på kroppen den ska placeras, storlek och ifall det är Black&Grey eller i färg.

Våra priser börjar från 800kr.

Heldags sittning kostar 8000 kr. En handflatas storlek kostar 2000-3000 kr, beroende på hur detaljerad tatueringen är. 

Informera oss gärna om du har en begränsad budget så ser vi över idén tillsammans och vilka möjligheter som finns.

Eller få information via mail. Vi debiterar 1000 kr i depositions avgift vid bokning av tid. Denna betalas inte tillbaka om du avbokar din tid eller ändrar design inom 7 dagar från din bokade tid. 

Antalet sittningar beror på svårigheten att utföra tatueringen, men framförallt storleken på den. Kundens förmåga att hantera smärta och obehag spelar en stor roll hur många sittningar som krävs.

Undvik att dricka alkohol samt inta aspirin kvällen innan, de kan förtunna blodet och orsaka mer blödningar under tatuerings tillfället. Detta i sin tur kan leda till att bläcket inte fäster ordentligt.

Vi kommer inte att tatuera dig under graviditet eller amning.

Det är bra att ha ätit innan samt ta med något att äta. Var renlig. Kom för avtalad tid, inte för tidigt eller sent.

Bär bekväma kläder framförallt över området du ska tatuera dig på. Om nödvändigt medtag ett linen eller shorts så artisten kan komma åt området på lätt sätt. En långärmad kan vara bra att ha med för att hålla dig varm.

En ny tatuering är liknande ett öppet sår. Dålig och ohygienisk omvårdnad kan leda till infektion och ärrbildning. Infektioner kan leda till en mindre vacker tatuering. Vi ger dig instruktioner om eftervården och följ dessa så noga du kan. 

Ha i åtanke att en tatuering är ett hantverk, precis som silkestryck eller keramik. Små skavanker är en del av arbetet. Alla hudtyper är olika och reagerar olika på tatueringsbläck. Förvänta dig inte att en tatuering kommer att se ut och åldras som en photoshoppad bild på en datorskärm.

Eller familj kan inte följa med dig in till din bokning. Vi är en tatueringsstudio och inte en vänthall.

Vår målsättning är att bibehålla arbetsprocessen ren och ett samspel mellan dig och tatueraren. Åsikter från en tredje part kan störa den processen. 

Var säker på att du känner dig säker att påbörja denna process.

Det beror på den nuvarande tatueringen samt vilken typ av tatuering du vill ha. Vårat team ser över fall till fall. Eventuellt är det inte möjligt att tatuera över den gamla ifall den ä för mörk eller för tät. I dessa fall föreslår vi några sittningar med laser för att ta bort intensiteten i den gamla tatueringen. Efter detta bör det gå att tatuera över den gamla med en ny utan problem.

Kontakta oss
Fyll i formuläret för att boka tid

I vilket land vill du göra din tatuering?


Ladda upp filer (png,jpg,pdf,heic,heif)

Jag accepterar Spicy Collective AB´s Integritetspolicy

Sök efter produkter

Produkten har lagts till i din varukorg

Gå med vårt nyhetsbrev

Gå med vårt nyhetsbrev för att få få nyheter, exklusiva erbjudanden när du minst anar det! 

Genom att fylla i formuläret accepterar jag Spicycollectives integritetspolicy